<p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Πατητή Τσιμεντοκονία

 

Πεδία εφαρμογής πατητής τσιμεντοκονίας
 
• Σε δάπεδα και τοίχους κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και γυμναστήρια.
• Σε υγρούς χώρους όπως πισίνες, spa και λουτρά, ενώ επιτρέπει τη δημιουργία χτιστών ειδών υγιεινής, όπως μπανιέρες, νιπτήρες και λουτήρες. Εφαρμόζεται και σε δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση.
• Για τη δημιουργία χτιστών επίπλων, όπως κρεβάτια, σκάλες, πάγκους κουζίνας και για τη διακόσμηση προσόψεων σε τζάκια.
• Συνιστά μία ιδανική λύση ανακαίνισης καθώς εφαρμόζεται πάνω από υπάρχοντα δάπεδα και τοίχους π.χ. από πλακάκια, μωσαϊκό κτλ.

Η διαφορά στην πατητή έγκειται στην επιλογή των σωστών υλικών και του έμπειρου μάστορα
 
Για τη διαμόρφωση φιλόξενων χώρων με ξεχωριστή φυσική ομορφιά, η ISOMAT έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας, που ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Σχηματίζει μία τελική λεία επιφάνεια, χωρίς αρμούς και ενώσεις, που διαθέτει αντιχαρακτικές ιδιότητες, υψηλή ανθεκτικότητα και καθαρίζεται εύκολα. Το σύστημα αποτελείται από τα υλικά πατητής τσιμεντοκονίας και από τα βερνίκια που προσφέρουν επιπλέον προστασία και αδιαβροχοποίηση.

Τα προϊόντα πατητής τσιμεντοκονίας της ISOMAT
 
• Η ρητινούχα ινοπλισμένη εύκαμπτη πατητή τσιμεντοκονία DUROCRET-DECO FLEX εφαρμόζεται σε τοίχους και δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλά και σε οποιαδήποτε εφαρμογή με αυξημένες απαιτήσεις σε ελαστικότητα, όπως γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μεταλλικές επιφάνειες και δάπεδα με έντονη κυκλοφορία, λόγω της υψηλής αντοχής της σε συστολοδιαστολές και δονήσεις.
• Για τη δημιουργία μίας πολύ λείας τελικής επιφάνειας, επιλέξτε ως τελική επίστρωση τη λεπτόκοκκη πατητή τσιμεντοκονία DUROCRET-DECO FINISH, η οποία εφαρμόζεται σε πολύ λεπτά πάχη.
• Τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται σε τρεις έτοιμες δημοφιλείς αποχρώσεις, ενώ χρωματίζονται σε πληθώρα άλλων αποχρώσεων με την προσθήκη των χρωστικών σε μορφή πούδρας ISOMAT DECO COLOR.

Τα βερνίκια για προστασία της πατητής
 
Η περαιτέρω προστασία της πατητής τσιμεντοκονίας επιτυγχάνεται εφαρμόζοντας το διάφανο πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών VARNISH-PU 2K σε gloss ή σατινέ φινίρισμα, ή το υδατοδιαλυτό, διάφανο πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών VARNISH-PU 2KW σε satin-mat. Έαν δεν θέλετε η τελική επιφάνεια να σκουρύνει πολύ από τα βερνίκια, καλό θα ήταν να εφαρμοστεί πριν από τη στρώση του βερνικιού το ακρυλικό βερνίκι νερού VS-W.
Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας είναι αρκετά απαιτητική και καλό είναι να γίνεται πάντα από ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο για τη δημιουργία ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος.

Η πατητή εξελίσσεται!
 
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς για μοντέρνα υλικά και θέλοντας πάντα να καινοτομεί, η ISOMAT αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα με έμφαση στην υψηλή ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την ευκολία στη χρήση. Όσον αφορά τις διακοσμητικές επιστρώσεις δαπέδων και τοίχων, η εταιρία ανέπτυξε 2 νέα προϊόντα:
 
• το παστώδες ακρυλικό διακοσμητικό επίχρισμα ISOMAT ACRYL DECO, για ακόμα πιο εύκολη και ανθεκτική εφαρμογή σε δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα. Συνιστά ένα καινοτόμο, οικολογικό προϊόν, ιδανικό για εφαρμογές με ιδιαίτερες απαιτήσεις ελαστικότητας, χάρη στην ευκαμψία του και την αντοχή του σε συστολοδιαστολές και τριβές. Δημιουργεί μία πολύ λεία επιφάνεια, χρωματίζεται εύκολα σε αμέτρητες αποχρώσεις μέσα από τις μηχανές χρωματισμού, ενώ το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα μοιάζει με αυτό της πατητής. Το ISOMAT ACRYL DECO αναδείχτηκε το 2015 Προϊόν της Χρόνιας από τους αναγνώστες του περιοδικού ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ.
• την εποξειδική πατητή τσιμεντοκονία τριών συστατικών DUROCRET-DECO EPOXY, για ακόμη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στα μηχανικά φορτία. Σχηματίζει μία λεία τελική επιφάνεια σε δάπεδα και τοίχους, ενώ οι αυξημένες αντοχές της την καθιστούν κατάλληλη για απαιτητικές εφαρμογές όπως σε πισίνες.
 
 

 

 

Διακοσμητικά Δάπεδα
Αστάρια
Βερνίκια