<p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Δομικά Υλικά

 

 

ΤΣΙΜΕΝΤΑ
ΑΔΡΑΝΟΙ ΥΛΙΚΑ
ΠΕΡΛΟΜΠΕΤΟ

Θερμοηχομονωτικό περλιτομπετό υψηλών αντοχών για επιστρώσεις, γεμίσματα και ρύσεις δαπέδων και ταρατσών.

ALPHA BLOK

Ανόργανο δομικό υλικό της κατηγορίας των δομικών στοιχείων κυψελωτού ή πορώδους μπετόν. Ακολουθεί το πρότυπο DIN 4165 και φέρει σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο EN 771-4. Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, υδράσβεστο και γύψο. Υποβάλλεται σε υδροθερμική κατεργασία, αποκτώντας έτσι την πορώδη δομή, που του προσφέρει χαμηλό ειδικό βάρος και άριστες ιδιότητες θερμομόνωσης, πυραντοχής και αντισεισμικής συμπεριφοράς. Αποτελεί το ιδανικό συμπαγές δομικό υλικό για εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες με σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των συμβατικών υλικών τοιχοποιίας.

ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ
Οι τσιμεντόλιθοι χρησιμοποιούνται σε απλές και οικονομικές κατασκευές τοιχοποιίας (περιφράξεις, αποθήκες κ.λ.π. ), που οφείλουν να είναι ανθεκτικές χωρίς ωστόσο να καλύπτουν ιδιαίτερες απαιτήσεις θερμοηχομόνωσης.
Τσιμεντόλιθοι που κατασκευάζονται από σκυρόδεμα πρώτης ποιότητας και σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ποιότητας, αντοχής και ασφάλειας. 
 
ΤΟΥΒΛΑ-ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

Α.ΤΟΥΒΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΟΠΩΝ


Β. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΜΙΣΗΣ ΟΡΘΟBLOCK
 
Γ. ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΙ
 
ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ